Цитата(FuADiK @ 28.7.2010, 17:47)

ala now palit eliyirsen eee ))))) danishim da ))))
ala mashinist ishliyirem axi men.. ))) gunde bir stansiyada 10-15 sernishin goturub davam eliyirdim ))) bir gun ala bi dene stansiyaya geldim chatdim, bi dene posajir gordum.. bir o yadimdadi ki, anons verdim ki, qatar depoya gedir.. butun o biri posajirlari dushurtdum.. indi qatar bomboshdu, hemin posajiri gozluyurem minsin ))) o minen kimi terpenirem, dayanmag sohbeti olmuyacag uje )))
bu zarafat bir qiraga :acute:
indi ciddi danishim nece olub..
dimeli ceyil vaxtlarim idi.. uzume lezvia vurmurdum onda.. sachag-sachag big saxliyirdim ki, tipa men kishiyem (kishiliy bignan olchulur axi) .. mileniuma teze girmishdiy.. avqust ayi olardi.. (soz vaxtini cheker burda deyirler de) mehleushaglariynan alcha agacina hucum elemishdiy.. koro4e agaci yox elemishdiy de.. az qalmishdig yarpaglarini da yiyey.. yiyesi chixdi resqi, elinde
qosha lule lapatka sapiynan.. ushaglar konkret dabanCell-e tupurub qoydular ustune.. men bedbext de qalmisham agacin bashinda.. yiyesi chixa bilmir agaca )) men de oturub mirtdashiram )) koro4e axrinci yadima gelen odu ki, agacin bashinda qalan alchalardan 1-2 denesini derib kishiye atirdim.. i bir de o yadimdadi ki, gozumu achanda vehabi kimi saqqal buraxmishdim.. gozumu achmisham, baxiram ki, ev tanish gelmir axi.. yanima gelen geden ushaglara zada baxiram, deyirem ala bu bizim yetimceler deyil axi.. bir ara ele fikirleshdim ki, hardasa Lamborgini-nen avariyaya zada dushmushem, ona gore yaddashimi itirmishem, oz dedemi, nenemi tanimiram.. o fikirden meni Lamborgini dashindirdi ki, "axi Bakida Lamborgini yoxdu".. koro4e uje basha dushdum ki, yox eee nese bashqa sheydi.. durdum bir teher ayaga.. gorurem balaca ushagin elinde Nokia var.. konkret duruxdum.. axrinci defe yadima gelen o idi ki, Ericsonun muzikasi modda idi.. Nokia hardan chixdi? sluCayni gozum satashdi qalendara.. a sen deme 10 ildi yatiram xeberim yoxdu..
indi sorushassiz ki, "nece oldu ki, agacin bashinda ola ola yatdin?".. ozum olum sora bu aileynen qayniyib qarishannan sora ozleri mene danishdilar ki, "sen dastoynu oglansan".. sorushdum ki "10 ildi yatiram, dostoynstvomi niye qurtdalamisuz?" dediler ki "yox eeee, sen bizim kishiye alcha atirdin, sora bizim kishi dozmedi qushdadi.. agzinnan nene soyushu chixdi.. konkret beynUn chondu.. agacin bashinnan dushdun, ele bizim kishinin ustune gedirdin ki, bizimki chashib lapatkanin sapiynan bashUnnan guppullatdi.. sen de konkret, tirtap, 2-nin 1-e tabut kimi serelendUn yere.. o vaxtdan qorxdu kishi uze chixartmaga seni.. icheri dushmeyden qorxdu.. ona gore ele o vaxtdan burda yatirsan..
a bu sohbet eliyir, qulagimin biri bundadi, gozumun de biri bunun qizinda.. a men bunun qizini ushag vaxti kuklaynan oynuyanda (kuklasinin yubkasini qaldirib baxirdim hemishe )))))))) ) gormushem axrinci defe.. onda da kim idi eee mehle qizina bashqa gozle baxan.. (bele baxanda ele qeyret namus ushagligda qalir ozum olum ))))) ).. a men qiza baxiram, qiz da mene baxim gulur.. (saqqal yadivizdan chixmasun haa.. arada yadiviza saliram ki, yeni vid fasonum gozuvuzun qabaginda olsun).. koro4e.. sorushdum ki, bes lapatka dayi hani? dediler ki, vijdan ezabinnan getdi... bash sagligi zad verdim... indi evin en balacasini gorurem ki, qachir ora bura.. bunu naxadu qulagladim chagirdim yanima.. qizin mamasinnan 2 dene manat 1 dene de 20 qepiy aldim (hele pulun deyishmeyini eshidende havalanmagimnan danishmiram.. evde pul yigirdim chunki) aldim (borca amma, po kishinski).. verdim ushaga.. didim "ala qach 1 dene kent 8, qalanina da ne qeder dushurse odnoraziviy stanok qap gel.."
ushag 3 deyqeden sora fereget komandasinda yanimda idi.. koro4e.. girmishem hamama.. xaladan da bi dene qaychi almisham.. (kstati bularin evdeki kulfetini demishdim size? demeli xaladi, qizdi (mestanim), zloy qardashidi (11-12 yashi var), bi dene de 15 yashinda zad lapux qardashi var, o biri chubushlari saymaga uspet elemedim.. kishi vaxtile deyesen chox kend pendiri yeyirmish).. koro4e, girdim hamama, qaychiynan saqqali bir teher eledim.. sora da 4-5 dene stanoknan bir teher chatdirib uzumu qaza-qaza qirxmisham (omrumde uz qirxmishdim? biglarimi daje qirxmirdim).. gordum ki, bu 15 yashinda dediyim lapuxun jelesi de hamamdadi.. konkret sachi jeleledim, uzu qirxdim zad (Darvin nezeriyyesi

meymunun insana donme prosesini uzumu qirxana kimi beynime hekk eledim..).. chixdim hamamnan (qirxilannan sora qanqret qrasaFchik olmusham, o barede danishmaga deymez hec.. sade olag bir az), bu moment sen deme qiz koridornan kechirmish.. binnan uz-uze, goz-goze sohbeti zad.. (esas temaya lazim olan yeri bu idi.. no dalwe de var..).. ne ise.. bunnan bir balaca (hardasa saat yarim zad) baxishdig elediy.. sora didim "ala, neche ildi yatiram, gozumu achib bunu gormushem, 10 ildi de konkret baxib da mene" (arvadim olsa choxdan gedib bashqa kishiye
day yazmiram ozuvuz basha dushun..).. didim "yox eee ele budu..".. ne bashinizi agridim eee.. bashinizi agritmiram ki? fikrim chatir size? deyin HE © (balaca zarafat da eledim size day ne istiyirsiz?).. koro4e evdekilere dedim ki, gedim bir mamani zadi da gorum.. ayibdi 10 ildi eve getmirem, arvad elinde remen gozluyur bu deyqe.. koro4e qiznan yene baxishmag zad, men gedende qiz agladi pis oldum, konkret ureyimi ele bil zirpaketnen parchaladilar da.. geldim eve chatdim, indi oz anam meni tanimir senik.. bir teher butun qohumlarin adini saydim, axirda da bibimin adini sorushdu.. dedim "o
qancigin adini chekme menim yanimda" deyende arvad qalxib opub qucagladi ki, axiri ki, oglum qayitdi.. koro4e bayram zad.. didi ki, hazirlash evlendirirem seni uje.. dedim onda gelinin hazirdi.. filan yerdedi.. bele oldu seheri gunu de getdiy qizi goturduy geldiy, nishan, toy zad.. ele toy gecesini uje etrafli danishmag istiyirdim ki, mobilninin zengi chaldi.. yuxudan oyandim.. zeng eliyenin gelmish kechmishini bir reys YAD eledim.. (bunlar sizin toparlanma evreniz icin uydurdugum bir-kac shaka idi © ) )))))))))))))
oxuyub qutarannan sora meni soyene soyush var... oz de pis yerden )))